السلام عليكم النهارده جايبلكم حاجه غريبه كانت غريبه عليه اول ما اكلتها هنا فى السعودية ولكن بعد كده بقيت اعشقها
سلطة الزبادي
اولا .. علبتين زبادي او اكثر على حسب العدد
ثانيا .. ملح بمقدار ثلث معلقة شاى للعلبة
ثالتا .. بصله متوسطه الحجم مش كبيره اوى لكل علبتين بصلة وسط
الطريقة
طبق وافضى فيه الزبادي وابدأ اخفة بقليل جدا من الماء مع التقليب واضع الملح عليهم واقلب الى ان يخف الزبادي بس مش يخف اوى واكون مقطع البصل طرنشات خفيفه جدا وصغيرة واخلطها على الزبادي واقلب تقلبتين وبالهنا والشفا..
فيه ناس بتبدل البصل بخيار بس البصل اشد